Verkoopstyling.
Zowel de makelaar als de verkoper kunnen niet of nauwelijks objectief naar de woning kijken en deze dan ook niet zo presenteren. Een verkoopstylist kan dit wel. Ervaring leert ons dat deze investering zich dubbel en dwars terugverdiend.  Door de 'hands on' methode van de verkoopstylist word uw woning beter gepresenteerd en laat u uw huis opvallen op Funda voor ieder huis is een koper maar soms duurt een verkoop te lang. Daarom word er een verkoopstylist ingeschakeld om uw woning op de juiste manier te laten opvallen.

Dit kan door gebruik te maken van eigen spullen ,  maar u kunt er ook voor kiezen om met een klein budget uw huis te laten restylen. De verkoopstylist gaat gelijk voor u aan de slag door de 'hands on methode' te gebruiken. Dit betekend in korte tijd actie in uw huis. Een beter resultaat met meer kijkers willen we toch allemaal? De verkoopstylist ziet vaak in één oogopslag wat er verbetert kan worden. Dus waarom zakken met de prijs terwijl er nog genoeg te verdienen valt .

 

Interieurstyling.

Een interieurstyliste kan een gepersonaliseerde selectie maken uit al deze mogelijkheden, door te luisteren naar jouw wensen. Deze worden vertaald naar een paar opties die goed aansluiten bij wat je wilt, zonder dat je daar uren voor in de weer bent .Daarnaast is het fijn dat je het niet alleen hoeft te doen. Iemand kijkt met je mee en helpt je om keuzes te maken. 

Soms zie je door de bomen het bos niet meer, zit je vast in de huidige indeling of vind je het moeilijk om spannende keuzes te maken. Een interieurstyliste kijkt met een frisse blik naar jouw interieur en ziet het op een heel andere manier. Daarnaast is het zijn/haar vak om creatieve oplossingen te bedenken, de meest efficiënte indeling te ontdekken en spannende combinaties te maken. Deel je wensen en laat je verrassen!

 

Het wordt één geheel

Een interieurstyliste denkt in het totaalplaatje en zorgt ervoor dat jouw interieur één geheel wordt. Vaak vind je zoveel dingen leuk en is het lastig om hierin een keuze te maken of om het smaakvol te combineren. Samen met een interieurstyliste ontdek je jouw woonstijl nog beter en maak je hier keuzes in. Hij/zij kijkt altijd naar het grote geheel, zodat het geen ratjetoe aan stijlen wordt, maar een prachtig samenhangend geheel.