Reactie plaatsen

Reacties

Averlinde
een jaar geleden

Yvonne heeft onze B&B: www.Averlinde.nl volledig gerestyled en het is erg mooi geworden. Ze heeft de mooie buitenomgeving naar binnen gehaald en de B&B groot, licht en sfeervol gemaakt. Onze B&B gasten zijn er erg tevreden over en daarom heeft ze ook de opdracht gekregen om onze woonkeuken te restylen en ook dat is erg goed gelukt. Het ziet er modern, fris en toch warm en gezellig uit met een industriële look. Het is prettig samenwerken met haar.

Mw SJR
2 jaar geleden

Yvonne dacht echt mee met mij als klant, maar liet mij ook voldoende ruimte om zelf te bedenken en te voelen wat ik een mooie warme en goed te onderhouden bedekking vond voor mijn keukenvloer. Bovendien was het leuk en gezellig om van haar persoonlijk interieur advies te krijgen. Ik ga nu vooral door de fijne en mooie vloer, die inmiddels gelegd is met veel meer plezier aan het werk in de keuken.
Als ik iemand tegen kom met styling of inrichtings vragen over zijn of haar prive ruimte of zakelijke ruimte , zou ik zeker tippen om bij Yvonne advies te vragen.

Mevrouw SJR uit Deventer.

Janny
2 jaar geleden

2 weken gelden is Yvonne bij ons langs geweest voor een kleuradvies.
Het was heel verhelderend om te horen hoe je met kleuren kunt spelen en goed op de lichtinval moet letten en in ons geval op welke plekken je een mooi behangetje op de muren zou kunnen doen.
Kortom we zijn er op een hele plezierige manier veel wijzer van geworden.
BEDANKT Yvonne!!!

Janneke
2 jaar geleden

Een maand geleden wilden wij onze woonkamer veranderd hebben. We waren er erg mee bezig. Yvonne heeft ons op leuke ideeën gebracht. We gaan nu aan de slag om alles te veranderen. Zo super blij mee. We kunnen niet wachten op het eind resultaat.

Anja
3 jaar geleden

Vandaag Yvonne van Refresh Your Style voor de tweede keer thuis gehad. 2,5 jaar geleden heeft ze onze huiskamer gedaan. Daarvan echt nog iedere dag zoveel plezier dat ik haar wederom gevraagd heb maar nu voor de slaapkamer. En ook de slaapkamer is prachtig geworden. Vanavond ga ik vroeg naar bed. Genieten van de slaapkamer. En als de eerste verdieping aangepakt gaat worden weet ik wie er weer advies mag komen geven. Yvonne!

Evelien
5 jaar geleden

Gezelligheid dat is wat ik miste , dat wist ik wel . Maar hoe te vertalen naar je eigen huis ?
Nou daar wist Yvonne van Refresh your style wel raad mee . Veel advies , en een interieur styling op maat in ons huis , heeft zijn doel bereikt ! Bedankt Yvonne voor het super advies en uitvoering 👍👍

Fleur
6 jaar geleden

Via een workshop, moodbord maken, heb ik kennis gemaakt met Yvonne. Wij zijn kortgeleden verhuisd naar een grotere woning en zoekend naar 'het goede gevoel'. Yvonne is komen kijken in de woning en heeft met kleine tips al veel kunnen doen met de huidige accessoires. We hebben de stap gemaakt om Yvonne een compleet advies te vragen. Hiervoor is zij, op basis van het moodbord, inkopen gaan doen. De gekochte spullen kwamen overeen met onze voorkeuren en waren passend in het huis. Samen hebben we nog ontbrekende zaken gekocht. Ons huis ziet er completer uit.

Groet, Fleur

Rating: 5 sterren
3 stemmen