Reactie plaatsen

Reacties

Janneke
een maand geleden

Een maand geleden wilden wij onze woonkamer veranderd hebben. We waren er erg mee bezig. Yvonne heeft ons op leuke ideeën gebracht. We gaan nu aan de slag om alles te veranderen. Zo super blij mee. We kunnen niet wachten op het eind resultaat.

Anja
2 maanden geleden

Vandaag Yvonne van Refresh Your Style voor de tweede keer thuis gehad. 2,5 jaar geleden heeft ze onze huiskamer gedaan. Daarvan echt nog iedere dag zoveel plezier dat ik haar wederom gevraagd heb maar nu voor de slaapkamer. En ook de slaapkamer is prachtig geworden. Vanavond ga ik vroeg naar bed. Genieten van de slaapkamer. En als de eerste verdieping aangepakt gaat worden weet ik wie er weer advies mag komen geven. Yvonne!

Evelien
3 jaar geleden

Gezelligheid dat is wat ik miste , dat wist ik wel . Maar hoe te vertalen naar je eigen huis ?
Nou daar wist Yvonne van Refresh your style wel raad mee . Veel advies , en een interieur styling op maat in ons huis , heeft zijn doel bereikt ! Bedankt Yvonne voor het super advies en uitvoering 👍👍

Fleur
3 jaar geleden

Via een workshop, moodbord maken, heb ik kennis gemaakt met Yvonne. Wij zijn kortgeleden verhuisd naar een grotere woning en zoekend naar 'het goede gevoel'. Yvonne is komen kijken in de woning en heeft met kleine tips al veel kunnen doen met de huidige accessoires. We hebben de stap gemaakt om Yvonne een compleet advies te vragen. Hiervoor is zij, op basis van het moodbord, inkopen gaan doen. De gekochte spullen kwamen overeen met onze voorkeuren en waren passend in het huis. Samen hebben we nog ontbrekende zaken gekocht. Ons huis ziet er completer uit.

Groet, Fleur

Rating: 5 sterren
3 stemmen