Nieuw in Deventer Refresh Your Style.

Gepubliceerd op 30 maart 2016 om 21:46

Mijn naam is Yvonne Massen en ben gecertificeerd vastgoedstylist. Door mijn opleiding bij House of KIKI kan ik nu mijn zaak en droom waarmaken,  in het verleden heb ik al veel woningen mogen restylen en ook voor een televisie programma. Door mijn creativiteit , gevoel voor interieurs en klantgerichtheid is dit een mooie uitdaging. Elk huis is voor mij een uitdaging om er weer wat moois van te maken. Refresh Your Style maakt van uw huis een thuis.

 

Uit onderzoek blijkt dat 70% van de woningen die al ruim 1,5 jaar te koop staan, gemiddeld binnen drie maanden worden verkocht. Dit na restyling door een House of KIKI verkoopstylist.  Het lijkt misschien gek om te inversteren in een woning waar u toch weggaat, maar gelukkig beseffen steeds meer mensen zich dat een gestileerde woning juist geld oplevert, en hoe belangrijk het is om eruit te springen op sites zoals Funda. Wanneer de woning in de verkoop komt zijn de eerste 6 weken het belangrijkst om potentiële kopers te triggeren. Dit is de eerste indruk die je met je woning kunt maken en daardoor is een juiste woningpresentatie, die een zo breed mogelijke doelgroep aanspreekt, ontzettend belangrijk. Een eerste blik op de foto's  is voor 95% al bepalend van een te koop staande woning .

Daarom is juist in deze tijd de House of KIKI verkoopstylist zo belangrijk.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Frank van Donselaar
5 jaar geleden

Hoi Yvonne,

Ik zag je uitnodiging voor LinkedIn. ..Frans Advies is niet meer ontour... Donselaar schilders daar in tegen zeer actief! Ik zie een mooie samenwerking! Goede groet, Frank. 0615092297